上海419论坛

"Five-in-one" -toespraak (Xi Jinping New Era Chinese karakteristieke socialistische denkende leervraag en antwoord (41))

"Five-in-one" -toespraak (Xi Jinping New Era Chinese karakteristieke socialistische denkende leervraag en antwoord (41))

  81. Hoe begrijp ik de bouw van prachtige China om het strengste ecologische milieubeschermingssysteem te implementeren? "De kamer, waardoor de bomen, hoge bomen en tact zes dieren zijn.

Het is beter om een ??dood te maken.

"Zhou Wenwang heeft deze" schorpioenvolgorde "bekendgemaakt die bekend staat als het vroegste milieubeschermingsbesluit van de wereld.

Mijn oude mijn land respecteert al het concept van de natuur, de bescherming van de ecologie, en stijgt dit idee naar het nationale beheersysteem, dat gespecialiseerd is in de oprichting van het Agentschap van Bergen en Linchuan, het formuleren van een beleidsdecreet, dat het 衡-systeem is. Later hebben veel dynastie?n ook natuurlijke wetten en bestraffing beschermd voor overtreding. Intui begrijpen vandaag.

Algemene secretaresse XI Jinping benadrukte: "Bescherming van de ecologische omgeving moet op het systeem vertrouwen, afhankelijk zijn van de rechtsstaat.

Alleen het strengste systeem, de meest strikte rechtsstaat kan betrouwbare beveiliging bieden voor ecologische beschavingconstructie. "Neem de regels niet, u kunt niet afgerond worden.

Sinds de hervorming en openstelling heeft de ecologische milieubescherming van mijn land grote resultaten bereikt, maar de bestaande problemen zijn nog steeds uitstekend.

In de loop der jaren hebben sommige plaatsen het ecologische milieu-incident serieus vernietigd, zoals de ecologische omgevingvernietiging van het natuurreservaat van Gansu Qilian Mountain, schendt Xinjiang Kashan Nature Reserve "Slimming", Qinling North Western Xi’an-sectie, voornamelijk vanwege de afwijking Van de plicht van de Partijcommissie wordt de verantwoordelijkheid van het bedrijf niet ge?mplementeerd en de wortels zijn niet perfect, het systeem is niet streng, de rechtsstaat is niet streng, de implementatie is niet op zijn plaats en de straf is niet bedoeld. Om vergelijkbare problemen te voorkomen, moet u het lossen vanaf de root, systemische institutionele arrangementen maken, die de constructie van prachtig China begeleiden. Een ecologische beschaving opbouwen, gericht op de oprichting van een hoofdstuk.

Sinds het 18e nationale congres van de Communistische Partij van China hebben we erop aangedrongen dat de systeemconstructie de topprioriteit is. Lake) Long System, National Park-systeem Piloten, enz. De vierde plenaire vergadering van het 19e CPC Central Committee zal de systeemarrangementen verder doen en het ecologische beschavingssysteem wissen. Het ecologische milieubeschermingssysteem is volwassener, en meer constitutiever.

  De vitaliteit van het systeem wordt uitgevoerd.

Om zich te houden aan de strikte woorden, moet u de stijfheid en autoriteit van het systeem vaststellen en mag het systeem niet hebben vastgelegd dat "er geen tanden van de tanden is", en het zal nooit een stap voor stap zijn. Om het centrale, milieubeschermingsinspectie-systeem te implementeren, bevordert u de consolidatie van milieubescherming. In de afgelopen jaren heeft de praktijk aangetoond dat dit systeem in de tijd is geweest, de implementatie is krachtig en de inspecteur durft de waarheid te verplaatsen. Het is niet bang voor zondaars, bijt het probleem en ontspant het niet vertrouwen van de implementatie van de ecologische bescherming van het milieubescherming, en heeft de mensen. Op grote schaal geaccepteerd. Het is noodzakelijk om de verantwoordelijkheid van het maatschappelijk verantwoord ondernemen en de wettelijke verantwoordelijkheid van de overheid, te verbeteren, de milieukredietevaluatie, informatie verplichte openbaarmaking, ernstige straf te verbeteren en de schendingen van overtredingen aanzienlijk te verbeteren, laat de ecologische omgeving illegaal actoren "niet betalen", en zelfs "gekanteld". De ecologische omgeving kan worden ge?mplementeerd, de sleutel is de toonaangevende kaders.

Toonaangevende kaders op alle niveaus zijn de eerste verantwoordelijke persoon van de administratieve regio, om belangrijk werk persoonlijk in te zetten, belangrijke problemen persoonlijk, de belangrijkste link persoonlijk co?rdineert, het belangrijke geval persoonlijk toezicht, verdichting alle niveaus van verantwoordelijkheid, nivellering. Om een ??ecologisch beschavingsconstructiedoelbeoordelingssysteem vast te stellen, implementeren de meest strenge beoordelingsverantwoordelijkheid en beoordeelt de resultaten als belangrijke basis voor toonaangevende teams, toonaangevende kadersbeloningen en straffen. Voor diegenen die blindelings beslissend beslissend zijn, ongeacht hun ecologische omgeving, die ernstige gevolgen veroorzaken, kunnen ze hem niet laten kloppen en de ambtenaar ook wordt genomen en ze moeten aansprakelijk worden gesteld en om voor het leven te worden opgeheven.

  .